Nanotesla Inštitut je prevzela dr. Branka Mušič

12.04.2012

dr. Branka Mušič nadaljuje delo mentorja pri njeni doktorski disertaciji

Po nenadni smrti dosedanjega direktorja, koncernovega Nanotesla Inštituta, doc. dr. Andreja Žnidaršiča, je njegovo mesto prevzela dr. Branka Mušič, ki ji je bil pokojni mentor pri njeni doktorski disertaciji. »Vsak vodja s svojim načinom dela gotovo prinese tudi določene spremembe, seveda pa bomo ohranjali njegov duh, in se tudi trudili, da bodo nove spremembe v zadostni meri na bolje in bodo tudi širše opažene,« je dejala nova direktorica Kolektorjevega inštituta.

»Ker sem bila že nekoliko pred prevzemom vodenja seznanjena z določenimi projekti, sem se začela tudi predčasno vključevati v projekte in tekoče naloge. Naše mnenje je, da morajo biti tisti projekti in naloge, ki so bili še za časa dr. Žnidaršiča odprti, pravočasno končani, že zaradi korektnosti do partnerjev in izkazovanja uspešnosti ter učinkovitosti instituta. Mene so k vodenju Nanotesla Inštituta pritegnili novi izzivi. Že prej sem delala v Centralnem razvoju skupine  Helios. Izkušnje so bile lepe, toda novi izzivi so gonilo, ki človeka potiskajo naprej,« je dejala nova direktorica dr. Branka Mušič.

»Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila vodstvu koncerna Kolektor, ki mi je izrazilo zaupanje za vodenje Nanotesla Inštituta,« je dodala dr. Branka Mušič in poudarila, da bodo na inštitutu v prihodnje več pozornosti posvetili delu za koncernove družbe. »Mi se pri tem ne bomo omejevali. Sodelovanje bomo ponudili vsakemu.«

»Imamo vso trenutno potrebno opremo, zato bomo letos vanjo vložili malo, za dolgoročno stabilnost in intenziviranje aplikativnih razvojnih produktov pa bomo potrebovali kadrovske okrepitve,« pravi direktorica Nanotesla Inštituta dr. Branka Mušič.

Nazaj | Arhiv